Welkom op Uitvaart-Amersfoort

Peter Henssen Uitvaartzorg

Zorg en toewijding in kwetsbare dagen..Betrokken en respectvolle begeleiding.

Peter & Alies Henssen verzorgen eigentijdse en traditionele uitvaarten in Amersfoort en wijde omgeving (zowel crematies als begrafenissen). Als kleinschalig bedrijf doet dit echtpaar samen alles zelf zonder personeel. Dat komt het contact met de nabestaanden ten goede.

Peter & Alies onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van hun uitvaartzorg. Zij bieden een luisterend oor voor de nabestaanden, nemen de tijd voor hen en brengen zo rust in emotionele dagen. Elke uitvaart is voor hen een project dat uitmondt in een persoonlijke uitvaart, passend bij de overledene en de kring van nabestaanden. Peter & Alies denken graag met de nabestaanden mee en kunnen creatieve suggesties aanreiken. Eventueel doen ze voorstellen om met een beperkt budget toch een goede uitvaart vorm te geven. Zelf ouders en opa & oma hebben ze speciale aandacht voor kinderen bij de uitvaart. Ook nazorg rekenen ze tot hun taak.

Peter Henssen Uitvaartzorg geniet al meer dan 15 jaar een goede reputatie en staat ook bekend om de redelijke tarieven en het hoge serviceniveau.


Contact

Bezoekadres  :  weltevreden 70
3811nl  amersfoort
Postadres  :  weltevreden 70
3811nl  amersfoort
E-mail  :  info@peterhenssenuitvaartzorg.nl
Web  :  www.peterhenssenuitvaartzorg.nl
Telefoon  :  033-4555947
Mobiel  :  via vast nummer
Fax  :  geen

Foto's: